houthandel

Certificaten

ISPM Certificering

Houthandel Vanhove voldoet aan alle eisen die voortvloeien uit de nationale en internationale regelgeving en produceert volgens de ISPM-15 normering. Zo is ons hout behandeld volgens de gestelde normen en verzogen wij tegelijkertijd de markering van de verpakking.

En U?
U bent ervan verzekerd dat uw goederen optimaal beschermd en probleemloos wereldwijd  getransporteerd kunnen worden.

PEFC Certificering

PEFC, Programme for the Endorsement of Forest Certification schemes, is een wereldwijd non-profit, onafhankelijk keurmerk ter bevordering van duurzaam bosbeheer. Door de PEFC certificering, produceert houtenverpakkingen kisten, pallets en andere houten verpakkingen van duurzame herkomst. De facturen en pakbonnen zijn voorzien van het PEFC certificatienummer. De PEFC certificering is niet enkel als reactie op de toenemende vraag vanuit de markt naar producten met een keurmerk. houtenverpakkingen draagt bewust bij aan de verbetering van bosbeheer.

FSC ® Certificering

Bossen zijn de longen van de aarde en levensbelang voor mensen en dier. Maarlieft 80% van de dieren zijn afhankelijk van bossen. Door op de juiste manier met bossen om te gaan, blijft deze behouden en wordt onverantwoord kappen tegengegaan. FSC ® is het belangrijkste systeem dat zorgt voor verantwoord bosbeheer. Houtenverpakkingen levert daarom enkel producten met het FSC ® logo erop, zodat wij zeker weten dat deze producten gemaakt zijn van duurzame materialen, waarbij het gekapte bos weer in ere hersteld wordt.

Vakkundig

Meer dan 75 jaar ervaring.

Grote voorraad

Meer dan 5000m2 opslagruimte
}

Snelle levering

Eigen bezorg service.